Perne Hotel

Home/Perne Hotel
Perne Hotel 2017-11-23T08:56:46+00:00

Fie ca esti nervos din cauza stresului cotidian sau obosit dupa drumetiile unei zile din concediu, nimic nu te linisteste mai mult decat gandul ca la sfarsitul zilei o sa pui capul pe o perna…

Dupa o zi obositoare nu este nimic mai placut si mai relaxant decat sa-ti ingropi capul intr-o perna moale si pufoasa… de fapt, mai important este sa te trezesti dimineata urmatoare cu acelasi sentiment placut. Tocmai de aceea, cea mai buna alegere este o perna umpluta cu puf siliconat. Deoarece aceste perne de hotel copiaza foarte bine forma corpului uman, ofera confort si relaxare persoanei care le foloseste. Datorita structurii pufului, in perne nu se formeaza bacterii, sunt ergonomice si atenueaza mirosul. Printre granulele fibrelor de puf aerul poate circula cu usurinta in intreaga perna, astfel prevenindu-se transpiratia. Conform standardelor producerii textilelor pentru hotel, produsele care ne ofera sanatate sunt obligatorii pentru a avea un somn sanatos. Fetele din bumbac 100% ajuta la fixarea pernelor ce sunt imbracate cu fete de perna din bumbac 100%, impiedicand astfel alunecarea pernei intr-o lenjerie de pat din bumbac 100%. Intreaga gama de perne este special conceputa pentru a satisface cele mai inalte standarde de calitate, confort si suport. Daca aveti nevoie de perne pentru oaspetii dumneavoastra, pentru clientii unui hotel sau pentru confortul somnului dumneavostra, calitatea pernelor noastre se va ridica dincolo de asteptari.

Ne dorim ca toti clientii unui hotel, folosind perne, pilote si saltelute de protectie fabricate de noi, sa se bucure de un somn de noapte cat mai relaxant si linistitor si sa considere ca nu exista un loc mai bun pentru a incepe noaptea decat intr-un pat de hotel dotat cu produsele noastre.

Vizitati rubrica Referinte pentru a vedea ce hoteluri am dotat cu perne.

Vezi lista de referinte!
« 1 de 2 »
Cere oferta personalizata!

Sau te sunam noi:

Nume *

Telefon *

Companie / Nume Hotel*

E-mail *

Mesaj aditional

0742 33.33.22