Personalizarea prosoapelor – semn distinctiv al unitatii pe care o administrezi

Home/blog, Lenjerii Hotel/Personalizarea prosoapelor – semn distinctiv al unitatii pe care o administrezi

Personalizarea prosoapelor – semn distinctiv al unitatii pe care o administrezi

Ideea de personalizare nu este un moft, ci o strategie efecienta de a atrage atentia asupra unitatii pe care o administrezi. Inainte de a viza un astfel de serviciu, desigur accentul trebuie pus pe calitatea tesaturilor pe care acestea le au la baza. Intotdeauna a fost apreciat bumbacul pentru proprietatile sale excelente. Ramane un reper vizavi de astfel de produse hoteliere si de altfel este si recomandarea noastra. Ne ocupam cu productia de prosoape pentru hotel, pe langa alte tipuri de textile hoteliere, iar din experienta va putem spune ca este solutia optima.

Tot experienta ne-a ajutat sa ne definim gama de produse cu care va intampinam astazi, dar totodata sa va ajutam la randul nostru sa luati decizii inspirate in ceea ce priveste stocul de textile pentru unitatea detinuta. De obicei, alegerile sunt raportate la prestigiul acesteia, la standardele pe care le aveti. Cu siguranta ca interesul este de a obtine un cost de achizitie avantajos, care sa echilibreze cu cel de intretinere. Cu toate acestea, intotdeauna trebuie pus accentul pe calitatea tesaturilor, pe ideea de durabilitate. Pe asta ne-am axat, iar colectia de textile pentru baie, dar si celelalte produse care ne completeaza portofoliul vorbesc de la sine.
Baza produselor noastre este bumbacul, dar în portofoliul online veti descoperi o varietate de optiuni, combinatii de fibre calitative, durabile, dar mai ales estetice, deci prezentabile. Sa revenim acum la subiectul nostru – personalizarea prosoapelor.

Detaliul care face diferenta intre o unitate de lux si o optiune standard
Personalizarea este fara doar si poate un detaliu important in ceea ce priveste lista unitatilor de cazare disponibile in fiecare oras. Este un element distinctiv in orice caz, unul care poate constitui aspectul de interes pentru anumite categorii de turisti.
Recomandam personalizarea prosoapelor atat pentru a mentine numele unitatii de cazare, dar si pentru a intari increderea celor ce va trec pragul. Serviciile pe care vi le punem la dispozitie in acest sens sunt variate, tocmai din dorinta de a beneficia de solutia care vi se potriveste.

Personalizarea prin imprimare este o tehnica destul de cunoscuta, pentru care am avut dintotdeauna cerere. Este si o alegere potrivita de altfel indiferent de unitatea administrata. Nu prezinta riscuri de tipul deteriorarii sau decolorarii dupa cateva spalari, intrucat aplicam numai imprimeuri rezistente. Oaspetii vostri vor avea garantia unor servicii impecabile, iar voi pe cea a unei estetici placute, pentru un timp indelungat.

Personalizarea prin broderie este de asemenea o optiune interesanta, ideala mai ales daca doriti sa creati acel aspect elegant, vintage camerei de hotel. Intotdeauna aplicam broderia dupa dorinta clientilor nostri, deci vom tine cont de specificatiile voastre pana in cel mai mic detaliu. Elementul decorativ poate fi o sigla, respectiv logo-ul unitatii.

Personalizarea prin metoda jacquard este deosebita prin aspectul conferit prosoapelor. Procesul de tesere este realizat cu deplina implicare din partea specialistilor nostri, astfel ca rezultatul consta in adevarate opere de arta. Prosoapele isi vor pastra desigur uniformitatea, dar si textura.

Este mai simplu ca niciodata sa conturati imaginea dorita camerelor de hotel, iar noi ne asiguram ca toate contribuie in acest sens. Descoperiti portofoliul nostru de produse, solicitati mostrele de care aveti nevoie pentru a va convinge de calitatea atestata si apoi bucurati-va de oaspeti!

By | 2019-09-10T07:27:25+00:00 septembrie 10th, 2019|blog, Lenjerii Hotel|Comentariile sunt închise pentru Personalizarea prosoapelor – semn distinctiv al unitatii pe care o administrezi

About the Author:

0742 33.33.22