Pilote Hotel

Home/Pilote Hotel
Pilote Hotel 2017-11-23T08:59:00+00:00

Recent, produsele textile pentru pat precum pilote hotel, perne si saltele de protectie, toate moi, pufoase, umplute cu vatelina sintetica (saltele protectie, pilote) si cu puf siliconat (perne), au devenit din ce in ce mai populare, inlocuind clasicele perne si plapumi umplute cu puf de gasca sau rata. Cel mai mare avantaj pe care il ofera aceste noi produse este faptul ca pot fi spalate de fiecare data cand este nevoie, fapt ce ajuta la intretinerea curateniei si mirosului placut intr-un hotel, intr-o pensiune sau chiar la dumneavoastra acasa.

O problema neplacuta in utilizarea plapumilor din pene este alergia anumitor oameni la puful de pasare. Pilotele noastre, matlasate, sunt umplute cu vatelina sintetica special creata pentru a fi capabila sa respinga praful,fiind cunoscute ca antistatice si antialergice. Fetele din bumbac 100% cu care este matlasata vatelina ajuta la o buna fixare a pilotei in lenjeriile de pat. Oferta noastra cuprinde atat pilote foarte subtiri, folosite pentru primavara – vara, casual, cat si pilote mai groase, calduroase, folosite pentru toamna si iarna, acestea fiind mult mai pufoase si mai moi la atingere. Clientii unui hotel, sau chiar invitatii tai de acasa, vor aprecia cu siguranta caldura si relaxarea oferite de o pilota moale, usoara si pufoasa.

Ne dorim ca toti clientii unui hotel, folosind perne, pilote si saltelute de protectie fabricate de noi, sa se bucure de un somn de noapte cat mai relaxant si linistitor si sa considere ca nu exista un loc mai bun pentru a incepe noaptea decat intr-un pat de hotel dotat cu lenjerii de pat, pilote, perne, saltele protectie, etc de la Brodank.

Vezi lista de referinte!
Cere oferta personalizata!

Sau te sunam noi:

Nume *

Telefon *

Companie / Nume Hotel*

E-mail *

Mesaj aditional

0742 33.33.22