Pilotele din camerele de hotel si cum sa va rasfatati oaspetii

Home/blog, Lenjerii Hotel/Pilotele din camerele de hotel si cum sa va rasfatati oaspetii

Pilotele din camerele de hotel si cum sa va rasfatati oaspetii

Credeti ca doar pilotele din puf si pene de rata sau gasca sunt cele care ar merita sa fie trecute pe lista produselor de calitate premium? Acestea au insa dezavantajul de a fi ceva mai pretentioase la capitolul intretinere. Asadar cele cu umplutura sintetica sunt o alternativa, ceea ce veti regasi si in portofoliul nostru.

Pilotele de la Brodank
Un avantaj major al produselor noastre este ca se intretin usor. Nu retin mirosurile neplacute astfel ca vor avea un miros placut, fresh. Pilotele noastre sunt matlasate si umplute cu vatelina sintetica. Trebuie spus ca acestea nu retin praful, sunt antistatice si antialergice.

In plus, ca urmare a spalarilor frecvente acestea isi pastreaza calitatea intacta, partial si datorita faptului ca au acele cusaturi speciale, ca sunt matlasate si acest lucru va mentine ca umplutura sa fie distribuita egal pe toata suprafata.
Deasupra, pilotele de la Brodank au un invelis din material de calitate, bumbac de data aceasta. Aceasta suprafata nu vine in contact direct cu pielea, insa trebuie sa permita aerului sa circule.

Sa lamurim si ceea ce tine de pilota potrivita in functie de anotimp. Stiati ca specialistii spun despre temperatura potrivita pe perioada noptii ca ar trebui sa fie intre 18-19 grade? Se pare ca prea cald va insemna si risc de somn intrerupt, ceea ce afecteaza calitatea odihnei. Daca utilizam o pilota cat mai groasa, nu inseamna ca asiguram conditiile optime de somn.

Am creat pilote potrivite conform cu sezoanele. In ofertele noastre veti gasi pilote de primavera-vara, mai subtiri, respectiv cele mai groase, de toamna-iarna.
In functie de preferintele fiecaruia, putem executa dimensiunile de pilote dorite. Aparte de astfel de diferente, pastram ca punct comun albul imaculat al pilotelor, precum si calitatea materialelor folosite. Pilota perfecta pentru orice oaspete va fi cea confortabila, moale, care mentine caldura corporala corespunzatoare – nici prea cald, nici prea frig. Asta inseamna un somn sanatos.

Pilotele din oferta noastra corespund cu astfel de cerinte. Acestea sunt usoare, lavabile, ceea ce inseamna ca si intretinerea este una facila si avantajoasa. Inlocuiesc cu succes pledurile din lana, cele din materiale diverse si asigura ca nu vor exista reactii alergice.

Pentru oferta de pret consultati pagina noastra online https://lenjerii-hotel.ro/.
Putem executa seturi complete pentru orice unitate de cazare, pilote, perne si protectii pentru saltele, la preturi rentabile.

By | 2020-03-11T09:27:04+00:00 martie 11th, 2020|blog, Lenjerii Hotel|Comentariile sunt închise pentru Pilotele din camerele de hotel si cum sa va rasfatati oaspetii

About the Author:

0742 33.33.22