Prosoape personalizate

Home/Prosoape personalizate
Prosoape personalizate 2017-08-08T10:56:37+00:00

Atat pentru a oferi confort sporit invitatilor, cat si pentru a-i incanta si a-i face sa revina, prosoapele personalizate pentru hoteluri si unitati de cazare reprezinta solutia ideala.

De pe www.lenjerii-hotel.ro puteti achizitiona prosoape personalizate, realizate intocmai dupa specificatiile dumneavoastra.

Personalizarea prosoapelor poate fi realizata de catre specialistii nostri astfel:

  • Prosoape personalizate prin metoda jaquard – acestea pot include logo-ul, denumirea sau orice alt element caracteristic unitatii HoReCa, prin metoda specifica din timpul procesului de tesere. Rezultatul obtinut? Prosoape personalizate, ale caror elemente distinctive nu se prezinta in relief, pastrand uniformitatea si textura prosopului.
  • Prosoape personalizate prin broderie – putem realiza aceste prosoape dupa specificatiile exacte ale clientului, indiferent daca este vorba de un logo, o denumire sau orice alt element decorativ care va transforma prosopul in unul cu totul special.
  • Prosoape personalizate prin imprimare – solutia perfecta pentru a obtine exact modelele dorite de prosoape pentru hotel, care vor incanta orice oaspete. Imprimeurile aplicate sunt rezistente la spalari repetate si isi pastreaza aspectul pentru timp indelungat.
Cere oferta personalizata!

Sau te sunam noi:

Nume *

Telefon *

Companie / Nume Hotel*

E-mail *

Mesaj aditional

0742 33.33.22