Protectia saltelelor – cat este de importanta

Home/blog, Lenjerii Hotel/Protectia saltelelor – cat este de importanta

Protectia saltelelor – cat este de importanta

Una dintre regulile din unitatile de cazare se refera la protejarea saltelei. Ar trebui sa fie o abordare sanatoasa si in ceea ce priveste un utilizator casnic. In fond, suprafata saltelei este permeabila, este alba astfel ca absoarbe mirosuri si se pateaza rapid, iar pe termen lung calitatea sa va fi una tot mai scazuta in cazul in care aceasta nu este corect intretinuta.
Orice administrator si investitor de nisa, in ceea ce priveste hotelurile, pensiunile, stie ca nu isi permite si nu este rentabil sa schimbe prea des elementele patului, salteaua de asemenea. Daca nu face acest lucru, oaspetii se vor plange de calitatea somnului, deci au de pierdut tocmai acolo unde ar trebui sa exceleze, dat fiind ca scopul oricarei unitati de cazare este de a oferi confort.

Asadar, cum protejam salteaua?
Husele de protectie sunt negresit necesare. In gama noastra de produse se vor gasi si acestea. Au dublu rol, pentru ca pe de-o parte protejeaza, sunt ca un scut pentru ca suprafata saltelei sa nu se murdareasca, scamoseasca, sa nu fie prea tare uzata cu alte cuvinte. De asemenea, poate fi considerata si o masura de igiena, pentru ca nu va permite mirosurilor sa se imbibe in suprafata textila a saltelei. Protectiile pentru saltele impiedica acumularea si dezvoltarea alergenilor si a umiditatii.
In gama de la Brodank se regasesc protectii de saltele. La fel ca si celelalte produse ale noastre si acestea sunt din materiale de calitate, moi, confortabile si durabile, adica rezistente la spalari multiple. Sunt create astfel incat sa poata fi inlaturate usor, spalate oricand. Se fixeaza perfect, ca si cand s-ar mula pe suprafata saltelei. Acest lucru este un avantaj de altfel, intrucat nu permit ca lenjeria de pat sa fie deranjata de inca un strat de materiale dedesubt.
Saltele noastre de protectie sunt din vatelina, cu doua fete din bumbac 100%. Sunt matlasate si au fiecare catre 4 colturi elastice, pentru o mai usoara fixare a acestora pe suprafata saltelei. Daca de obicei in hoteluri gasiti pe cele cu matlasare geometrica, noi recomandam pe cele cu matlasare liniara.

Protejarea saltelei inseamna protejarea investitiei
Salteaua de calitate, de fermitate atat cat va doriti, va costa cateva sute de lei. O investitie de acest gen trebuie sa fie protejata. Este de preferat sa rasuciti salteaua la intervale de timp. Aerisirea este de asemenea importanta. In hoteluri, curatenia este de o rigurozitate aparte. Puteti destul de usor sa va dati seama daca a fost realizata aerisirea corecta, intrucat un miros greu sau de praf se acumuleaza la nivelul saltelei, cand aceasta este mentinuta mereu acoperita si nu este intretinuta corespunzator.
O igienizare profunda se poate realiza cu aparate speciale si cu produse pe masura, insa acest lucru nu este recomandat utilizatorilor casnici. Suprafata saltelei este textila, tesatura aceasta putand usor sa se degradeze daca folositi produse cu substante de curatare agresive. Cel mult poate ajuta aspirarea la suprafata, cand folositi un aspirator de calitate, precum cel cu apa.

Protectia de saltea nu este cearsaful elastic
Sa lamurim acest aspect de asemenea. Cearsaful cu elastic din componenta unui set de lenjerie nu este acelasi lucru cu protectia saltelei. Este una din confuziile pe care multi le fac, din necunostinta de cauza. Daca pentru utilizatori casnici se confunda cele doua, in hoteluri in mod cert nu va lipsi in primul rand protectia de saltea, dupa care este componenta setului de lenjerie de pat.
Pentru a intelege mai bine care sunt diferentele intre acestea, va recomandam sa vizualizati si galeria de produse din cadrul site-ului nostru, lenjerii-hotel.ro. Tot aici puteti vedea si cateva dintre produsele pe care le-am creat, folosite in hotelurile de renume din toata tara.

By | 2019-11-28T08:34:39+00:00 noiembrie 28th, 2019|blog, Lenjerii Hotel|Comentariile sunt închise pentru Protectia saltelelor – cat este de importanta

About the Author:

0742 33.33.22