Sa intelegem industria hoteliera – ce presupune all inclusive, ultra all inclusive

Home/Uncategorized/Sa intelegem industria hoteliera – ce presupune all inclusive, ultra all inclusive

Sa intelegem industria hoteliera – ce presupune all inclusive, ultra all inclusive

Conceptul de all inclusive este tot mai popular. Este o varianta a serviciilor puse la dispozitie de hoteluri, de obicei cele de 4 sau 5 stele care au varietate de optiuni de confort. De la hotel la hotel serviciile difera, in functie de ceea ce pot oferi, dar per general se refera la totul inclus, mesele de peste zi, consum de bauturi, gustari, acces la zone de distractie.
Cunoasterea detaliata a acestor aspecte va permite sa va bucurati de o vacanta complexa, cu tot rasfatul inclus. Atentie, ofertele difera in functie de ceea ce in mod obisnuit includ locatiile. Daca un hotel are spatiu de joaca pentru copii accesul aici este tarifat pentru cei care nu au achizitionat pachetul all inclusive.
Cei care au optat pana acum pentru o vacanta all inclusive stiu ca hotelierii practica metoda diferentierii intre turisti prin bratari din plastic. Acestea au de obicei culori diferite, in functie de pachetul ales de fiecare oaspete. Este de ajuns sa fie purtata pentru a avea acces la toate zonele din cadrul unitatii hoteliere in cauza.
Printre avantaje se numara desigur comoditatea, confortul absolut. O vacanta cu adevarat relaxanta este cea in care va simtiti bine, sunteti rasfatati, serviti de altcineva si nu aveti grija lucrurilor de zi cu zi, incluzand si cele legate de menaj.
Mentiune – serviciile de curatenie, de schimbare a prosoapelor si lenjeriei se fac dupa acelasi sistem, fiind criteriul ce are in vedere standardele unitatii. Asadar, pentru un hotel de 4 sau 5 stele acest lucru se intampla o data la 2 zile, pentru cele de 2-3 stele odata la 3 zile.
All inclusive nu este prag superior al serviciilor
Daca va gandeati ca mai mult de atat nu se poate, trebuie sa stiti ca exista si ultra all inclusive. Este poate o modalitate prin care unitatile hoteliere luxoase reusesc sa se diferentieze mai bine. Asadar veti auzi probabil despre varianta all inclusive light – se refera la servicii complete, excluzand consumul de bauturi alcoolice.
Ultra all inclusive sau cunoscut si ca elegance ultra all inclusive este in schimb cu servicii suplimentare incluse. Spre exemplu mini barul din camera este gratuit, se poate comanda mancare non stop, se poate consuma orice tip de bautura la orice ora, barul fiind deschis non stop.
Astfel de pachete pot include de asemenea si activitati – acces la teren de sport, la sala de fitness, caiac, hidrobicicleta etc.
Bine de stiut
Pentru ca vacanta sau sederea intr-un hotel sa fie despre confort si servicii necesare trebuie sa aveti in vedere cunoasterea acestor termeni. Spre exemplu, acestea includ cele trei mese ale zilei, in sistem bufet suedez. De obicei mancarurile sunt cu specific. Daca ajungeti in strainatate, intr-o tara musulmana la all inclusive, nu vor fi preparate din bucataria traditional romaneasca. Mai apoi, nu se permite a lua la pachet.
Pentru alte optiuni, puteti fi taxati. Menajul spre exemplu este un serviciu zilnic, iar schimbarea de lenjerie si prosoape la fiecare 2 zile sau dupa cum este stabilit de regulamentul unitatii. Ce cereti extra, se tarifeaza pe masura, extra.
Recomandari
Analizati ce facilitati exista in lista unei unitati pana la a alege all inclusive. Interesant este ca unele locatii nu sunt chiar noi, chiar daca serviciile oferite sunt complete si asigura necesarul de menaj si masa. La fel de interesant este si ca in strainatate facilitatile pot fi cu mult mai diverse si deci manifestati interes fata de tot ce puteti avea inclus in pachetele complete, fie ele all inclusive sau ultra all inclusive.
Pentru vacante relaxante, este nevoie de planificare minutioasa care va rasplateste ulterior cu tot confortul la care sperati.

By | 2019-05-15T10:19:19+00:00 martie 4th, 2019|Uncategorized|Comentariile sunt închise pentru Sa intelegem industria hoteliera – ce presupune all inclusive, ultra all inclusive

About the Author:

0742 33.33.22