Protectie saltele

Home/Protectie saltele
Protectie saltele 2020-01-17T12:32:46+00:00

Recent, produsele textile pentru pat precum pilote, perne si saltele de protectie, toate moi, pufoase, umplute cu vatelina sintetica (saltele protectie, pilote) si cu puf siliconat (perne), au devenit din ce in ce mai populare inlocuind clasicele perne si plapumi umplute cu puf de gasca sau rata. Cel mai mare avantaj pe care il ofera aceste noi produse este faptul ca pot fi spalate de fiecare data cand este nevoie, fapt ce ajuta la intretinerea curateniei si mirosului placut intr-un hotel, intr-o pensiune sau chiar la dumneavoastra acasa, iar faptul ca au fetele din bumbac 100% ofera o fixare si o stabilitate cat mai mare in lenjerii de pat din bumbac 100%.

O saltea de protectie de calitate va oferi clientilor unui hotel o perioada de odihna lunga si un somn bun, linistitor, in acelasi timp protejand salteaua de pat de aparitia accidentala a diverselor pete. Oferta noastra prezinta mai multe tipuri de saltelute de protectie, toate fiind special concepute pentru a putea deservi necesitatile si standardele dintr-un hotel . O salteluta de protectie va proteja salteaua patului ca o pilota subtire, usor detasabila si lavabila, avand modele speciale. Cele mai uzuale modele intr-un hotel, sau intr-o pensiune, sunt cele cu matlasare geometrica, iar pentru un raport calitate/pret foarte bun va recomandam matlasarea lineara.

O salteluta de protectie este fabricata din vatelina si are doua fete din bumbac 100%, toate acestea matlasate si avand atasate la fiecare dintre cele 4 colturi elastic (jartea), lucru ce ajuta la fixarea saltelutei de protectie pe salteua patului si oferind posibilitatea de a fi foarte usor detasata de pe pat. Cel mai important rol al saltelutelor de protectie cu fete din bumbac 100% este acela de a fixa lenjeria de pat. O lenjerie de pat din bumbac 100% asezata peste o salteluta de protectie ce are fetele din bumbac 100% nu aluneca aproape deloc.

Ne dorim ca toti clientii unui hotel, folosind perne, pilote si saltelute de protectie fabricate de noi, sa se bucure de un somn de noapte cat mai relaxant si linistitor si sa considere ca nu exista un loc mai bun pentru a incepe noaptea decat intr-un pat de hotel dotat cu produsele noastre.

 

Reverinte despre Brodank
Cere oferta personalizata!

Sau te sunam noi:

Nume *

Telefon *

Companie / Nume Hotel*

E-mail *

Mesaj aditional

0742 33.33.22