Top 10 cele mai apreciate hoteluri din lume

Home/Lenjerii Hotel/Top 10 cele mai apreciate hoteluri din lume

Top 10 cele mai apreciate hoteluri din lume

Turismul este unul dintre cele mai importante sectoare economice la nivel mondial, ceea ce se poate observa si din atentia pe care o prezinta unitatile de cazare recunoscute pentru confortul si calitatea oferita clientilor.

De la modul in care isi intampina turistii, pana la felul in care sunt mobilate camerele sau felul in care sunt alese lenjerii pat hotel, toate aspectele sunt atent cantarite si au scopul de a prezenta o imagine vizuala deosebita, alaturi de un somn odihnitor.

In acest sens, vom prezenta in continuare un top al celor mai apreciate 10 hoteluri din lume. Trebuie precizat ca din aceasta lista nu se vor regasi multe unitati de cazare populare, incercand sa punem accentul doar pe cele care se remarca prin bun gust, calitate si servicii de nota 10.

#1 Laucala Island din Fiji

Fiind in fapt un resort privat ce apartine detinatorului Red Bull, Dietrich Mateschitz, aceasta insula este reprezentata de paduri de cocos, in care se remarca terenuri de golf, piscine si tot felul de cascade.

Avand un total de peste 25 de case si un personal de peste 350 de oameni, serviciile pe care le ofera acest resort sunt de-a dreptul exceptionale. Sa mai punem la socoteala faptul ca o noapte de cazare costa 3600 de dolari? E clar ca acolo veti gasi un mini rai pe pamant.

#2 Cotton House Hotel din Barcelona

Acest hotel este realizat in perfect tandem cu peisajul si arhitectura orasului Barcelona, ideea fiind completata de designul mobilei si bumbacul folosit la tapitarea camerelor. Camerele sunt foarte spatioase, imaculate din punct de vedere al curateniei si aspectului, paturile sunt uriase, iar lenjeria folosita e una ce se simte excelent la contactul cu pielea, totul fiind parca desprins dintr-un peisaj de vis.

#3 Ballyfin din Irlanda

 

 

Ballyfin a fost una dintre cele mai cochete case din Irlanda, fiind readusa la viata cu o gratie remarcabila, acum fiind redeschisa si ca un hotel de lux. Frumusetea casei si a parcului din apropiere completeaza imaginea deosebita pe care o gasesc toti cei care trec pragul unui asemenea loc.

Serviciile oferite se ridica la cele mai inalte standarde, iar activitatile? Sunt cu siguranta deosebite. Din randul acestora enumeram tir cu arcul, ciclism, pescuit, cricket si multe alte activitati desfasurate in aer liber sau poate chiar in sala de spa pusa la dispozita clientilor.

#4 Four Season din Moscova

Un fost hotel sovietic, ce a fost readaptat secolului XXI, cam asa poate fi prezentata pe scurt unitatea de cazare ce apartine celebrului lant Four Season din Moscova. Fiind asezat in inima Moscovei si punand la dispozitia clientilor un peisaj catre cele mai importante puncte de interes, dintre care si Kremlin – resedinta prezidentiala, acest hotel ofera o senzatie unica.

Designul prezinta un aer fantezist, din care fac parte candelabre stralucitoare, coridoare impresionante din marmura, lenjerii pentru hotel din cele mai fine materiale, alaturi de diverse obiecte de arta parca desprinse din povestile rusesti.

#5 Amansara din Cambodgia

Aceasta constructie isi are originea inca din anul 1962, fiind o casa de oaspeti pentru nume de seama, printre care chiar si celebrul general francez Charles de Gaulle. In prezent este un complex recunoscut pentru cei ce vor sa scape de griji si sa se relaxeze pe deplin.

Linii drepte, influenta modernista si expuneri din pietre, cam asa se defineste arhitectura caracteristica acestui hotel, eleganta fiind evidentiata prin modul subtil de a scoate in evidenta sentimentele de liniste, relaxare, respectiv intimitate.

#6 Mandarin Oriental din Tokyo

Un hotel zgarie-nori cu servicii la superlativ, cam asa se rezuma Mandarin Oriental, celebrul hotel din capitala nipona. Acesta ofera oaspetilor peisaje de-a dreptul impresionante, raza vizuala fiind una foarte mare, ajungand chiar si pana la Muntele Fiji, ce poate fi vazut cu usurinta intr-o zi senina, de la etajul 37.

O fuziune perfecta intre modern si traditional, designul regasit in cadrul acestui hotel se remarca prin atentia deosebita acordata fiecarui detaliu decorativ, de la modelele asternuturilor de pat si pana la tablourile regasite in camere.

#7 The Upper House din Hong Kong

Probabil unul dintre cele mai tehnologizate hoteluri din lume, in care totul se realizeaza cu ajutorul dispozitivelor electronice (check-in, room service, etc.), The Upper House e locul in care cei ce-si doresc sa se transpuna intr-un mediu futurist gasesc solutia perfecta.

Asa cum o arata si denumirea, aceasta cladire vrea sa insufle in spiritul oaspetilor maretia si dorinta de a se ridica deasupra aglomeratiei urbane, atat de evidenta in Hong Kong.

#8 Iniala Beach House din Tailanda

Acest hotel este unul dintre cele mai celebre si populare locuri de cazare din Asia, in mod special din Tailanda. Majoritatea oaspetilor ajung direct din avioanele personale, dornici sa fie incantati de interiorul impresionant, cinele fabuloase si sezlongurile cu vedere la plaja, ce ofera un peisaj fara concurenta.

#9 Alto Atacama din Chile

Vrei sa te deconectezi de agitatia urbana si sa traiesti exceptional intr-un mediu mai izolat? Atunci e cazul sa iei in considerare hotelul Alto Atacama din Chile, evident – daca esti dispus sa scoti si peste 600 de dolari pe noapte din buzunar.

Situat in cel mai inalt si mai secetos desert al lumii, Alto Atacama e locul ideal de a te deconecta si a privi peisajul de-a dreptul fantastic oferit in noptile senine, fiind considerat unul dintre cele mai bune zone de a privi cerul pe timp de seara – de unde se poate observa chiar si Calea Lactee datorita lipsei de poluare.

#10 Burj al Arab Jumeirah din Dubai

Nu in ultimul rand, in ciuda faptului ca lista nu a cuprins chiar cele mai populare hoteluri, Burj al Arab Jumeirah era de-a dreptul de nelipsit. Acesta este la ora actuala una dintre cele mai cunoscute cladiri din lume si locul de sedere pentru multi turisti ce vor sa profite de luxul vietii din Dubai.

Interiorul respira opulenta, cu adevarate coloane din aur, culori extravagante, marmura de toate felurile – regasindu-se si genul folosit de Michelangelo in capodoperele sale, continuand cu lenjerii de pat suflate de asemenea in aur si un mobilier ce impresioneaza ochii tuturor vizitatorilor.

Acestea sunt doar o parte din lunga lista de hoteluri ce se afla in topul destinatiilor turistilor de la nivel mondial, locuri in care extravaganta, eleganta si serviciile sunt la cele mai ridicate standarde.

By | 2017-12-12T07:36:43+00:00 septembrie 7th, 2017|Lenjerii Hotel|Comentariile sunt închise pentru Top 10 cele mai apreciate hoteluri din lume

About the Author:

0742 33.33.22