Companie

Home/Companie
Companie 2016-10-21T11:49:56+00:00

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

     Anul 1991 a fost marcat prin infiintarea societatii SC BROD_RVL Comarnic, societate bazata in principal pe producerea lenjeriilor de pat, a pernelor, a saltelelor de protectie si a prosoapelor pentru hoteluri, pensiuni sau spitale. Datorita standardelor de calitate inalte impuse de la infiintare, firma Brod-Rvr a ajuns in scurt timp sa doteze cu produse textile peste 100 de hoteluri din statiunile Mamaia si Neptun. In 2003 Brod-Rvr a devenit Brodank SRL Comarnic, numele acesteia fiind singurul lucru modificat in acest sens. Angajatii si conducerea au ramas neschimbate iar procesele interioare de productie au respectat aceleasi standarde ca si pana atunci.

     Scopul nostru este acela de a putea oferi clientilor nostri preturi mai mici si o calitate mai mare a produselor, fata de firmele existente pe piata. Clientii finali sunt atat hotelurile, pensiunile, spitalele sau clinicile cat si persoanele casnice.

     De cate ori nu v-ati intalnit cu materiale care isi pierd culoarea si rezistenta dupa spalari repetate sau cu produse textile care provoaca discomfort pielii? Calitatea materialului regasit in produsele textile obisnuite nu permite uneori circularea aerului si nu este foarte bine tolerat de piele. De asemenea, unele materiale utilizate in fabricarea anumitor produse textile faciliteaza sifonarea si sunt sensibile la inalbirea cu solutii chimice.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

0742 33.33.22