Prosoape Hotel

Home/Prosoape Hotel
Prosoape Hotel 2017-11-23T08:53:42+00:00

Ospitalitatea unui hotel incepe cu colectia noastra de textile de baie – alegerea ideala pentru confortul oaspetilor dumneavoastra de valoare. Prosoape hotel cu bucle din bumbac 100%, moale si plusat, avand capacitatea de absorbtie maxima si finete rafinata. Colectia noastra de prosoape hotel si halate de baie reprezinta calitate… la un pret foarte accesibil. La www.lenjerii-hotel.ro gasiti prosoape si halate de baie concepute pentru a absorbi socurile spalatoriilor comerciale, produsele fiind confectionate din tesaturi ce ofera o mare longevitate. Datorita pretului avantajos, acum putem sa oferim produsele noastre incepand de la moteluri, hosteluri si pensiuni, pana la hoteluri de 5 stele. Prosoapele si halatele de baie sunt confectionate pentru a se potrivi cererilor hotelurilor legate de un cost ieftin de intretinere, dar si de confortul necesar clientilor.

Halatele de baie pentru hotel sunt deosebit de durabile, toate stilurile fiind confectionate cu mare atentie pentru a oferi un confort maxim de purtare. Indiferent de numarul de stele ce-l are hotelul dumneavoastra, va recomandam cu drag sa oferiti clientilor halate de baie. In orice anotimp, halatele de baie detin propriul scop in calitatea si confortul unei camere de hotel. Clientii unui hotel vor aluneca cu drag intr-un halat de baie de la Brodank si se vor rasfata intr-un lux complet.

Va recomandam cu drag produsele noastre pentru utilizarea durabila si profitabila intr-un hotel, wellness sau spa. De asemenea, pentru o utilizare mai eficienta si o atmosfera deosebita in baia hotelului, va sugeram sa folositi si covorase de cada. Daca doriti personalizarea produselor textile pentru baie, logo-urile vor fi identificate ca o utilitate excelenta si mare satisfactie de catre orice client ce foloseste prosoapele, halatele de baie, covorasele pentru cada, etc.

Vezi lista de referinte!
Cere oferta personalizata!

Sau te sunam noi:

Nume *

Telefon *

Companie / Nume Hotel*

E-mail *

Mesaj aditional

0742 33.33.22