Lenjerii pentru hotel

Home/Lenjerii pentru hotel
Lenjerii pentru hotel 2017-11-23T08:51:38+00:00

Brodank Comarnic, cu o vechime de aproape 20 de ani ca producator lenjerii pat hotel, vine in ajutorul administratorilor de hotel, sfatuindu-i urmatoarele:

  • sa se asigure ca au amenajat si dotat camera de hotel in asa fel incat clientii s-o considere un paradis mult visat;
  • sa faca in asa fel incat clientii, dupa o zi intreaga de drumetii si dupa o cina copioasa in restaurant, sa-si doreasca cu nerabdare sa alunece in lenjerii de pat, perne si pilote de calitate, obtinand astfel un somn lung si linistitor;
  • sa se asigure ca achizitioneaza lenjerii de pat, pilote, perne, saltele protectie, prosoape baie, de la producatori cu experienta in domeniu, care respecta fiecare standard impus pentru textile in hotel/pensiune/spital.

Intr-un hotel, sau chiar in camera dumneavostra, calitatea si durabilitatea unei lenjerii de pat sunt o necesitate; de aceea, echipa Brodank va ofera lenjerii de pat pentru hotel si pentru uz casnic de calitate, durabile, usor de intretinut, la preturi ce sfideaza concurenta actuala.

Noi stim cat de important este un pat intr-o camera de hotel sau in camera dumneavoastra personala; prin varietatea tesaturilor si a nuantelor din care confectionam lenjerii de pat, va oferim posibilitatea de a crea o atmosfera calda, linistitoare, relaxanta.

De la Brodank puteti sa achizitionati o gama variata de lenjerii de pat, atat simple, cat si in seturi de pat, alaturi de pilote, perne, saltele protectii, toate la un loc facandu-va sa va doriti sa dormiti si sa stati cat mai mult timp intr-un pat, fie ca sunteti acasa sau in camera unui hotel.

In functie de tesaturile care sunt folosite pentru confectionarea lenjeriilor de pat, acestea se impart in:

  • lenjerii de pat din sifon (Pietroasa, Poplin, etc) cu gramaj de 100-120 gr/mp, ideale pentru a fi folosite in hotel, pensiune, spital;
  • lenjerii de pat din Percale, cu gramaj de 118 gr/mp, ideale pentru hotel/pensiune de 3-5 stele;
  • lenjerii de pat din damask, cu gramaj de 130-190 gr/mp ideale pentru orice hotel / pensiune;
  • lenjerii de pat din damasc satinat, gramaj de 125-145gr/mp pentru hotel/pensiune de 4-5 stele;
  • lenjerii de pat din bumbac satinat, gramaj 130-150 gr/mp pentru hotel/pensiune de 3-5 stele.

Dati dormitorului dumneavoastra, sau camerei de hotel, un nou sens cu splendida noastra gama de lenjerii de pat pentru hoteluri, fabricate din tesatura de bumbac 100%. Elegant imprimate in diferite culori, albe cu diferite modele geometrice sau florale sau chiar albe uni, lenjeriile de pat oferite de noi arata magnific.

Din bumbac 100%, extrem de moi si confortabile, lenjeriile de pat fabricate si oferite de Brodank vor imbogati experienta dvs. de dormit. In afara de aceasta, suntem renumiti pe scara larga ca fiind unul dintre vechii si recunoscutii producatori de lenjerii de pat din Romania.

Fiecare lenjerie de pat poate fi confectionata, in functie de necesitatile clientilor, dupa orice forma de pat, in orice culoare si dupa orice dimensiune.

Vizitati rubrica Referinte pentru a vedea ce hoteluri am dotat cu lenjeriile noastre de pat.

« 1 de 5 »
Cere oferta personalizata!

Sau te sunam noi:

Nume *

Telefon *

Companie / Nume Hotel*

E-mail *

Mesaj aditional

0742 33.33.22